logo
28/03
2 ...

СБУ проведе антитерористичні навчання на Яворівщині

18-06-2019 19:512001

СБУ проведе антитерористичні навчання на Яворівщині
Фото: unian.ua

З 19 по 21 червня Координаційна група антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області проводитиме в Яворівському районі планові антитерористичні навчання.

 

Про це повідомляють на сторінці УСБУ Львівщини у Facebook.

«У масштабних тренуваннях, умови яких будуть максимально наближені до реальних, візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних сил України, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, поліції, Держприкордонслужби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування», – йдеться в повідомленні.

Краян попереджають, що на період проведення навчань на окремих територіях регіону можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотраспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо.

«Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих осіб, предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» УСБУ у Львівській області +38 032 261 61 43, email usbu_lvi@ssu.gov.ua або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102», – повідомляють у СБУ.

Leopolis.news