logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK

14-06-2019 17:343468

Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK

14 червня 2019 року український політик Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній «Міст ТБ» і «ТРК «Нові комунікації».

 

 

 

 

Таким чином, в медіаактиві Козака тепер три канали: «112 Україна», NewsOne і ZIK, повідомляє «112 Україна».

Ось як Тарас Козак прокоментував придбання: «Український телеглядач глибоко політизований, вимогливий глядач. Глядач, до якого необхідно ставитися з великою повагою. Для мене придбання телеканалу ZIK – це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг «НОВИНИ». Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни - Олексія Семенова».

Через зміну власника заявила, що звільняється головний редактор ІА ЗІК Тетяна Вергелес.

Як відомо, Тарас Козак З листопада 2014 року народний депутат Верховної Ради України VIII скликання. Пройшов у Раду за списками "Опозиційного блоку" під номером 14. Депутат Козак є наближеним до Віктора Медведчука.

Leopolis.news