logo
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Львові чоловік і жінка побили та пограбували мешканця Хмельниччини

15-06-2019 15:292019

У Львові чоловік і жінка побили та пограбували мешканця Хмельниччини
Фото: Патрульна поліція

У Львові патрульні спільно з кримінальною поліцією розкрили розбій.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Учора ввечері екіпаж патрульних 3 батальйону викликали на вулицю Городоцьку і заявили про грабіж, який виявився розбоєм.

Заявник перебував в кареті швидкої допомоги з тілесними ушкодженнями. 40-річний мешканець Хмельницької області повідомив, що зранку 14 червня, 3-4 невідомих йому людей і серед них була жінка, затягнули його, погрожуючи пістолетом, до якоїсь квартири. З його слів, вони побили його і забрали 4900 гривень та паспорт. Гроші він напередодні взяв у кредит. Коли невідомі заснули, він втік.

Викликали швидку та поліцію працівники перукарні, куди забіг потерпілий. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції.

Тим часом, патрульні спільно з кримінальною поліції згаданого відділку розшукали квартиру на вулиці Головацького, де могли перебувати особи, які вчинили розбій. Двері відчинив 51-річний власник і запустив до квартири поліцейських. По усьому помешканню були плями бурого кольору, схожі на кров. На ліжку спали чоловік та жінка - їх розбудили. Чоловік - 34-річний мешканець Городоцького району, а жінка – 30-річна львів’янка. Також в квартирі був предмет схожий на пістолет.

На місце події приїхали слідчі. Потерпілого госпіталізували до реанімації. Попередня кваліфікація події з ч.2 ст.187( Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Leopolis.news