logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

Представники Львівського медуніверситету виступили на загальноукраїнському форумі

16-06-2019 12:51999

Представники Львівського медуніверситету виступили на загальноукраїнському форумі

Нещодавно у  Львові відбувся загальноукраїнський форум з міжнародною участю «Безперервний професійний розвиток та клінічна практика лікаря: питання і відповіді».

Захід відбувся під егідою громадської організації «Українська Академія Педіатрії» у партнерстві з Європейською Академією Педіатрії, союзу медичних спеціальностей та за підтримки департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, інформує Відділ комунікації і промоції університету.

До програми Форуму були включені лекції провідних фахівців-педіатрів з України та Литви. Тематика заходу об’єднала такі важливі напрямки, як актуальні питання психології в організації надання медичної допомоги дітям та особливості лікарської комунікації.

У зібранні взяли участь працівники Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, зокрема, завідувачка кафедри педіатрії і неонатології ФПДО нашої Alma Mater, д. мед. н., професор Марія Кісельова.

Доцент кафедри педіатрії і неонатології ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького Наталія Савчак представила доповідь «Функціональні розлади гастроінтестинальної системи у дітей раннього віку».

У межах загальноукраїнського форуму «Безперервний професійний розвиток та клінічна практика лікаря: питання і відповіді» відбулась дискусійна панель «Безперервний професійний розвиток    ключ професіоналізму лікарів» за участі заступника міністра охорони здоров’я Олександра Лінчевського.

Leopolis.news