logo
24/04
2 ...

У Львові капітально відремонтували вул. Збиральну (ФОТО)

18-06-2019 18:553885

У Львові капітально відремонтували вул. Збиральну (ФОТО)

У Львові завершили капітальний ремонт вул. Збиральної, витративши 19 млн грн, повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Вулиця Збиральна була в дуже поганому стані – тут було багато ям, не було хідників, парковок, водовідведення. Роботи з ремонту вул. Збиральна ми розпочали минулого року і в червні цього року підрядна організація «Онур» завершила усі роботи. Вартість робіт 19 млн грн», – розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

За її словами, на вулиці облаштовано якісне дорожнє покриття, хідники, зупинку для громадського транспорту – на перспективу, парковки.

«Далі плануємо відремонтувати вул. Конюшинну, яка є поруч. Цього року виготовляємо ПКД і, можливо, частково розпочнемо ремонт цієї вулиці вже цього року. Відремонтувавши вул. Конюшинну, і, маючи вже відремонтовану вул. Збиральну – це дасть змогу розвантажити вул. Городоцьку і виїздити на об’їзну дорогу цими вулицями», – зазначила Ірина Маруняк.

За словами Олександра Одинця, начальника управління інженерного господарства, довжина відремонтованої вул. Збиральна – 1564,6 м.

«Це промислова зона, тут багато підприємств, які є донорами міського бюджету, і сюди було важко добиратися на роботу. На вул. Збиральна ми фактично збудували нову дорогу, адже тут було відсутнє дорожнє покриття. Вулицю гарно відремонтували. Зроблено багато робіт з благоустрою, нанесена розмітка і встановлено дорожні знаки», – розповів Олександр Одинець.

Фото: ЛМР

Leopolis.news