logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

На Старосамбірщині розіграли два футбольні кубки (ФОТО)

01-05-2019 14:492963

На Старосамбірщині розіграли два футбольні кубки (ФОТО)

Фото: Leopolis.news

Вчора на міському стадіоні Старого Самбора відбулись два фінальні футбольні матчі за кубки: пам’яті відомого громадського діяча Прикарпаття, багаторічного голову районної ради Володимира Горбового та первинної організації Народного Руху Старосамбірщини, яку він незмінно очолював.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Цими турнірами на Старосамбірщині підтримано добрі спортивні традиції. Адже розіграші таких кубків серед сільських команд проведені п’ятий раз поспіль. До їх організації долучились рідні Володимира Горбового, депутат Львівської обласної ради від Старосамбірщини Михайло Гичка та інші.

Загалом за ці спортивні іменні трофеї змагались двадцять дві команди. Володарями їх стали футболісти ФК «В.Лінина-Бусовисько» та ФК «Надиби». Переможці нагороджені кубками, медалями, спеціальними дипломами і м’ячами.

За словами обласного депутата Михайла Гички, такі турніри є свідченням бажання сільської молоді займатись спортом, змагатися, перемагати та з кожним роком підвищувати свою майстерність. Водночас, зазначив обранець, кількість команд-учасниць турніру є яскравим підтвердженням, що футбол на Старосамбірщині в особливій пошані.  

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news