logo
28/03
27/03
2 ...

З 1 травня у Львові заборонений продаж алкоголю в кіосках

02-05-2019 12:481391

З 1 травня у Львові заборонений продаж алкоголю в кіосках

У квітні сесія Львівської міської ради ухвалила рішення про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах.

Своїм рішенням депутати рекомендували суб’єктам підприємницької діяльності, які працюють у малих архітектурних формах, припинити реалізацію алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом з 01.05.2019.

Районним адміністраціям сесія доручила до 15.05.2019 провести обстеження тимчасових споруд на предмет наявності алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива і уточнені списки подати у департамент економічного розвитку.

У разі продовження суб’єктами підприємницької діяльності реалізації алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах, що підтверджено актами районних адміністрацій, вважати тимчасові споруди такими, що вилучені з Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд, видані їм паспорти прив’язки анульованими та укладені договори оренди окремих конструктивних елементів благоустрою припиненими.

Районні адміністрації у разі невиконання суб’єктами підприємницької діяльності вимог цієї ухвали у тримісячний термін повинні вжити заходів щодо демонтажу тимчасових споруд, вилучених з Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

Leopolis.news