logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

У Зеленського обіцяють інавгурацію з «фішечками»

02-05-2019 14:492836

У Зеленського обіцяють інавгурацію з «фішечками»

У виборчому штабі переможця виборів президента Володимира Зеленського готують сюрпризи до його інавгурації.

Про це в інтерв’ю відеопроекту УП «Чітко інтерв’ю» розповів соратник Володимира Зеленського, креативник його виборчого штабу Юрій Костюк.

Зокрема на запитання, як у команді Зеленського готуються до інавгурації і коли взагалі вона буде, Костюк відповів: «Поки що не знаємо. Мені здається, що ЦВК має призначати дату інавгурації (насправді – Верховна Рада – УП). А як готуємося – думаємо про «фішечки». Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо».

За словами Костюка, в Зе!команді подумували над зміною місця інавгурації, але наразі вирішили дотримуватись історичної традиції.

«Ми, до речі, думали, чи можна вивести депутатів у інше місце на інавгурацію, але для цього треба змінювати регламент. Тобто є історичні процедури, які ми повинні поважати і виконувати. А потім – ми ще щось придумаємо», – сказав соратник Зеленського.

При цьому Костюк зазначив, що в штабі готують незвичну церемонію: «Ми в процесі обговорення, не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що щось буде цікаво».

Leopolis.news