logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Двом наркоторговцям зі Стрия світить 10 років

09-07-2019 13:111183

Двом наркоторговцям зі Стрия світить 10 років
Фото: ogo.ua

Двом мешканцям Стрия, які організували збут наркотиків та перетворили власне помешкання на наркопритон, світить 10 років тюрми.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури у червні цього року слідчими місцевого відділу поліції завершено досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами вчинення двома стриянами кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 КК України (незаконне зберігання, з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, обіг яких обмежено та особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено, вчинених повторно) та ч.1 ст.317 КК України (надання приміщення з метою незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин).

У ході досудового розслідування встановлено, що підозрювані займались незаконною діяльністю з корисливих мотивів, зокрема, особистого збагачення.

Чоловіки надавали приміщення своєї квартири стороннім особам для вживання наркотичних засобів.

На даний час зловмисникам обрано найсуворіші запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, а кримінальні провадження скеровано на розгляд у Стрийський міськрайонний суд.

За вчинене фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.

Leopolis.news