logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львівської психлікарні можуть забрати частину землі – колектив медзакладу вимагає громадських слухань

10-07-2019 12:40896

У Львівської психлікарні можуть забрати частину землі – колектив медзакладу вимагає громадських слухань
Фото: Vgorode.ua

Колектив Львівської психлікарні вимагає проведення публічного обговорення щодо земельної ділянки площею 20,8 га, на якій планують облаштувати сквер.

Про це йдеться у заяві колективу медзакладу на Facebook.

«Ми, колектив Львівської області клінічної психіатричної лікарні, обурені тим, що в ході проведення медичної реформи затвердженої Кабінетом Міністрів, підтриманої Президентом, на фоні процесів реформування, відбуваються маніпуляції, з підняттям рішень, датованих 2010 роком, з метою позбавлення лікарні земельної ділянки, на якій вона розташована, і вже 145 років успішно надає медичну допомогу пацієнтам області та всієї України.

В зв'язку з цим, колектив Львівської області клінічної психіатричної лікарні вимагає провести широкі громадські слухання, обговорення, круглий стіл з метою з'ясування виниклої ситуації та розроблення наступних кроків по нейтралізації саботажу проведення медичної реформи», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі Львівської міської ради, місто не має наміру змінювати межі психіатричної лікарні на вул. Кульпарківській, а формує земельну ділянку, яка не задіяна для потреб лікарні, і надає їй статус скверу.

Leopolis.news