logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Львів’янина затримали за збут амфетаміну (ФОТО)

03-05-2019 13:231307

Львів’янина затримали за збут амфетаміну (ФОТО)

Фото: патрульна поліція Львівщини

У чоловіка виявили згортки з амфетаміном, а згодом його викрили під час отримання посилки, ймовірно, з наркотичними речовинами.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

28 квітня під час патрулювання на вулиці Княгині Ольги інспектори побачили підозрілого чоловіка, його зупинили аби перевірити на можливу причетність до правопорушень.

«Під час поверхневої перевірки в особи виявили чотири згортки з речовинами, ймовірно наркотичного походження. Запаковані вони були так, як запаковують так звані «закладки». Зі слів чоловіка, це – амфетамін. 22-річний мешканець Львова розповів патрульним, що продає дані речовини своїм друзям і також обмовився, що 30 квітня йому має прийти поштове відправлення з амфетаміном», – йдеться в повідомленні.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції, яка вилучила речовину на експертизу. Оскільки виникла підозра, що цей чоловік продає наркотики, інспектори передали інформацію про ймовірне поштове відправлення із забороненими речовинами управлінню протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області. 2 травня працівники УПН спільно з патрульними затримали чоловіка після отримання посилки.

«Експерти відкрили коробку, в якій було близько 30 грамів речовини, ймовірно амфетаміну. Тепер громадянину загрожує кримінальна відповідальність за ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)», – зазначили в патрульній поліції.

Leopolis.news