logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Каратиста Станіслава Горуну визнано найкращим спортсменом Львівщини у червні-2019

11-07-2019 12:521301

Каратиста Станіслава Горуну визнано найкращим спортсменом Львівщини у червні-2019
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Кращим спортсменом Львівщини червня-2019 став каратист Станіслав Горуна, який нещодавно здобув «золото» на Європейських іграх-2019 у Білорусі.

 

Про це повідомляє прес-служба відділення НОК України у Львівській області.

«Моя ціна медалі на ЄвроІграх це емоції, які я пережив, досвід, який отримав, випробування, яке я вистояв! Я нічим не жертвував, я нічого не втратив і не віддав! Я конвертував свою працю і зусилля в конкретний, бажаний, результат!!!!», – каже Станіслав Горуна.

«Жертв в спорті немає. Ніхто нічим не жертвує заради «медалі» чи спортивної кар‘єри. Такий негативний імідж створений спортсменами нитіками-невдахами і в подальшому підтриманий успішними нитіками.
Пояснюю. Кожного разу ми лише робимо вибір. Розважатись з друзями чи піти на тренування. Відпочити/поспати чи піти на тренування. Приділити час навчанню чи потренуватись. Приділити час сім’ї, роботі, хобі чи тренуватись. Це особистий і свідомий вибір проведення свого часу і роботи над собою. В чому тут жертва, якщо ми, спортсмени, вибираємо те, що для нас пріоритетніше чи приємніше? (Риторичне). Травми - це наслідки інтенсивної, зачасту не завжди грамотної роботи тренера і спортсмена (дисбаланс у дуеті навантаження/відновлення). Тому це питання до себе самого, а не до спорту в цілому. 

Крім того, негативні наслідки для здоров’я має будь-яка діяльність, якщо не дотримуватись вищевказаного балансу.

ІТОҐО....перестаньте нити ) Спорт - це прекрасно! Спорт - це круто! Спорт - це драйвово! Всім СПОРТ!!!!», - заявив Горуна.

Нагадаємо, за підсумками других Європейських ігор 2019 року, які відбулись у столиці Білорусі Мінську з 21 до 30 червня, львівські спортсмени здобули у складі національної збірної команди України: 2 золоті, 3 срібних та 3 бронзові нагороди.

Українська збірна зайняла третє місце в командному заліку на Європейських іграх, що завершилися в Мінську, здобувши 51 медаль.

Leopolis.news