logo
04/05
03/05
2 ...

Львів’янин Микола Цимбала: «Я даю гроші на АТО, а «Сінево» закуповує реактиви в Росії»

11-07-2019 16:327901

Львів’янин Микола Цимбала: «Я даю гроші на АТО, а «Сінево» закуповує реактиви в Росії»

Львів’янин, який здав аналізи у відомій лабораторії, вимагає припинити «бізнес на крові українських військових».

«Чому я маю спонсорувати Путіна, який вбиває українців?!» — із таким питанням до редакції Leopolis.news звернувся 54-річний мешканець Львова Микола Цимбала. Він розповів, що кілька тижнів тому зробив аналізи у відомій лабораторії «Сінево».  

«Оскільки в лікаря виникли якісь сумніви щодо результатів аналізів, він попросив мене взяти з лабораторії виписку, з допомогою яких саме реактивів проводили дослідження, – розповів чоловік. – Адже приблизно за місяць до цього я звертався в іншу лабораторію, і тоді були зовсім інші показники. Я медик, крім того, мій лікар сказав, що багато в чому ситуація залежить від того, які саме реактиви використовує лаборант».  

Результати неприємно вразили Миколу Цимбалу. У виписці, зокрема, було вказано назву препарату «Амплісенс»,  який виробляють у Російській Федереції.  

«Я повірити не міг, що лабораторія, яка позиціонує себе як європейська, на шостому році війни закуповує реактиви в агресора, – обурюється  пацієнт «Сінево».   Я підтримую наших військових на Донбасі, постійно даю гроші на АТО, а виходить так, що здавши аналізи, невільно став спонсором Кремля!». 

Пан Цимбала також звинувачує лабораторію у нечесності: «У виписці вказано, що «Амплісенс» — швейцаський препарат, хоча це брехня. А в іншому пункті хитро вказали країну-виробника як СНД. Навіщо ці маніпуляції? Виглядає так, що добре розуміють, що втратять клієнтів, якщо люди дізнаються, на чому вони там хімічать у своїй лабораторії!».

 За словами Миколи Цимбали, він не залишить цю ситуацію безкарною.

«Я хочу розголосу, я вважаю, що люди мусять знати про кривавий бізнес цих ділків. І я думаю, що львів’яни підтримають таку мою позицію», – зазначає він.  

Редакція Leopolis.news готова надати можливість прокоментувати ситуацію згаданій у тексті медичній лабораторії.

Leopolis.news