logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

У Зеленського планують ліквідувати Мінінформполітики

16-07-2019 11:001524

У Зеленського планують ліквідувати Мінінформполітики

Команда президента України Володимира Зеленського планує ліквідувати Міністерство інформаційної політики, а також об'єднати Національну раду з питань телебачення і радіомовлення з Державним комітетом телебачення і радіомовлення.

Про це повідомив радник команди президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв під час експертної зустрічі «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?» 15 липня, інформує «Детектор медіа».

«МІП ми плануємо перезавантажити у нуль», – сказав він.

Пан Потураєв повідомив, що в планах президентської команди – об’єднання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення (незалежний регуляторний орган) і Державного комітету телебачення і радіомовлення (орган виконавчої влади). Зазначимо, що обидва ці органи передбачені Конституцією України.

«У нас є ідея об'єднання Держкомтелерадіо та Нацради. Тому що в Держкомтелерадіо мало господарських функцій. Треба зміцнити в тому числі і фінансово, особовий склад. Також ми маємо забезпечити незалежність регулятора», – сказав він. 

Leopolis.news