logo
17/04
16/04
15/04
2 ...

У Львові запрацював Центр підтримки підприємництва

16-07-2019 20:041138

У Львові запрацював Центр підтримки підприємництва
Фото: ЛМР

Від сьогодні в Ратуші запрацював Центр, де підприємці, або ж ті, хто хоче започаткувати власний бізнес, можуть отримати всю потрібну інформацію, консультацію та супровід.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Центр підтримки підприємництва створила міська рада за підтримки Polska Pomoc проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва».

«Ми створили простір для підприємців і для підприємницьких структур, щоб тут разом з ними ми могли реалізовувати проекти, які допоможуть розвиватися цьому середовищу. Хочемо зробити тут такий центр, який би в одному місці надавав всю необхідну інформацію для підприємців незалежно від того, в якій галузі він працює. Ми надаватимемо інформацію про ініціативи організацій, інфраструктури підтримки підприємництва в різних сферах, послуги, що ними надаються для сприяння розвитку бізнесу», – розповіла радниця міського голови Львова Вікторія Довжик.

Зазначають, що діяльність центру буде зосереджено на трьох напрямках: навчання, консультування та підтримка бізнесу. Зокрема, центр сприятиме зростанню компетентності львів’ян різного віку у підприємництві та зацікавленості в початку власної справи. Окрім того, працівники установи надаватимуть безоплатні кваліфіковані консультації підприємцям та усім зацікавленим щодо юридичних, фінансових, організаційних питань започаткування та розвитку бізнесу, налагодження ділових контактів, виходу на закордонні ринки. Також центр пропонуватиме підприємцям участь у міських програмах сприяння розвитку підприємництва:

Центр надаватиме інформацію про ініціативи організацій, інфраструктури підтримки підприємництва в різних сферах, послуги, що ними надаються для сприяння розвитку бізнесу, братиме участь в організації локальних та міжнародних заходів, що мають на меті розвиток економічних зв’язків малих та середніх підприємств Львова, а також його діяльність буде спрямовано на пошук міжнародних фінансових ресурсів, спрямованих для розвитку економічних процесів міста.

«Отже, центр підтримки підприємництва – це місце, де завжди підприємець може отримати консультацію, пораду, навчання, окрім того, ми тут будемо вчити підростаюче покоління, адже підприємницьку культуру треба виховувати. Ми запустили курс «Шкільне підприємництво». І тепер навчання основ бізнесу будемо проводити тут. Також у центрі ще є послуги ваучера, тобто ті послуги, які надаються управлінням економіки», – підсумувала Вікторія Довжик.

Leopolis.news