logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

На п’ятому році війни: потяг Львів – Москва потрапив у трійку найприбутковіших в Україні

17-07-2019 10:053053

На п’ятому році війни: потяг Львів – Москва потрапив у трійку найприбутковіших в Україні

Столиця Росії залишається самим грошовим напрямком у міжнародних пасажирських перевезеннях. Більше того, попит на нього зростає. За п'ять місяців 2019 року потяг №5/6 «Київ – Москва» приніс «Укрзалізниці» майже в два рази більше прибутку, ніж за перше півріччя минулого року.

Про це свідчать дані УЗ, які компанія надала за запитом LIGA.net.

Так, згідно з даними «Укрзалізниці», напрямок в Москву є один з найприбутковіших. Натомість найзбитковіший – зі Львова до Маріуполя.

За п'ять місяців 2019 року потяг №5/6 «Київ – Москва» приніс УЗ 117,7 млн ​​грн. Це майже в два рази більше, ніж за перше півріччя 2018 роки (64,5 млн грн). Цей поїзд приносить Укрзалізниці (УЗ) більше прибутку, ніж п'ять найприбутковіших поїздів, які курсують усередині України разом узятих.

У топ найприбутковіших міжнародних поїздів, в порівнянні з минулим роком, також увійшли: «Кривий-Ріг-Москва», «Дніпро – Москва» і «Львів – Москва». А поїзди «Миколаїв – Москва» і «Хмельницький – Москва» вибули зі списку.

Потяги у внутрішньому сполученні приносять набагато менше. Найприбутковіший «Київ-Одеса». Його результат - 32,1 млн грн.

Поїзд «Маріуполь - Львів» найзбитковіший. За п'ять місяців він наїздив мінус 101,4 млн грн.

Нагадаємо, шість країн ООН закликали Росію повернути українських моряків і припинити конфлікт на Донбасі.

Також раніше львів’янин Микола Цимбала заявив, що одна з популярних приватних лабораторій закуповує реактиви в Росії.

Leopolis.news