logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Разумков: Будувати найпопулярнішу політичну силу в державі є досить складно

17-07-2019 15:241885

Разумков: Будувати найпопулярнішу політичну силу в державі є досить складно
Фото: прес-клуб Львів

Оскільки партія «Слуга народу» є досить молодою політичною силою, то її будівництво буде відбуватися уже після парламентської кампанії.

 

Про це заявив лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков під час прес-конференції у Львові, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Дмитро Разумков зазначив, що великий відсоток своєї діяльності партія проводитиме онлайн, бо «за цим майбутнє».

«Є закон і ми від нього відходити не будемо, тож розбудовуватимемо і офлайн-структуру, якщо дозволите таке формулювання. Це буде і в кожній області, а також ми більш глибоко розвиватимемо структуру на рівні районів або округів. Сьогодні це не можливо зробити, бо на відміну від наших опонентів ми не маємо такого великого ресурсу ані людського, ані фінансового. Сьогодні усі наші ресурси направлені на отримання результату на виборчій кампанії. Ми, звісно, сподівались, що зможемо розпочати цей процес після президентської кампанії, але майже відразу почалися вибори до Верховної ради», – сказав лідер «Слуги народу».

Він додав, що сьогодні в Україні існує не лише економічне, але й політичне рейдерство, тому «будувати найпопулярнішу політичну силу в державі є досить складно». Дмитро Разумков зазначив, що у партії побоюються, що можуть набрати «не тих людей: які не досить відповідатимуть позиціям та внутрішнім стимулам тих, хто вже є у політичній силі».

Нагадаємо, голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков має такий рівень підтримки: 51,6% – позитивної, 10,7% – негативної, 24,6% – нейтрального ставлення, 37,3% опитаних не знають, хто такий Разумков.

Leopolis.news