logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Зеленський змусив керівника Миколаївської ОДА написати заяву, бо «Нікалаєв – ето самий бандітскій город» (ВІДЕО)

17-07-2019 16:023075

Зеленський змусив керівника Миколаївської ОДА написати заяву, бо «Нікалаєв – ето самий бандітскій город» (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський під час свого візиту до Миколаєва виступив з вимогою до виконувача обов'язки голови Миколаївської ОДА В'ячеслава Боня написати заяву про звільнення.

 

Таку заяву Зеленський зробив в миколаївському аеропорту після спілкування з Бонем. Зокрема, до президента звернувся підприємець, який тривалий час не може отримати землевідведення через відсутність підпису Боня.

Президент говорив російською: «Всьо ви зналі. Дєлаєтє такоє вираженіє ліца, как будто ви тут 15 днєй работаєтє. Всє гаварят, что Нікалаєв – ето бандітскій город. Ви сдєсь живьотє... Каму нє скажу, что лєчу в Нікалаєв – всє гаварят, что Нікалаєв самий бандітскій город. А зачєм ви работаєтє?»

Журналісти нагадали губернатору, що раніше він заявляв, що не хоче працювати з президентом Зеленським, на що той уточнив: «не планував».

Зеленський додав: «Так в чому справа? Пишіть заяву!».

Бонь запевнив, що так і зробить, оскільки це передбачає закон.

Що стосується нового керівника області, то президент зізнався, що кандидатури у нього немає. І запропонував присутнім самим запропонувати можливих кандидатів на посаду глави Миколаївської ОДА та надіслати йому список.

Як повідомляє видання Новости N, підприємець, який звернувся до президента представляє підприємство Екотранс. Видання нагадує, що підприємство з такою назвою кілька років тому травило жителів Намиву їдким запахом переробки соняшнику – неодноразові вимоги з боку влади вдосконалити процес переробки, ефекту не давав.

Як повідомляли, 16 липня 2019 року набув чинності закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної», за винятком низки положень, які набудуть чинності дещо пізніше.

Закон закріплює, що єдиною державною мовою в Україні є українська – і вона обов’язкова для органів державної влади і публічних сфер на всій території держави, нагадує «Громадське». 

Leopolis.news