logo
24/04
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові презентуватимуть проект Михайла Барабаша «Автопортрет ХХІ»

17-07-2019 21:45970

У Львові презентуватимуть проект Михайла Барабаша «Автопортрет ХХІ»
Фото: ЛОДА

19 липня мешканців області та гостей запрошують до Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького на відкриття проекту Михайла Барабаша «Автопортрет ХХІ».

 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Тема автопортрета часто є у творчості багатьох митців. Художники по-різному зображали себе в різних іпостасях, у різних середовищах. Це – своєрідні спроби самопізнання, самоаналізу та самоідентифікації. Зрозуміло, що це неможливо без усвідомлення й відображення контексту, в якому жив той чи той художник, що дає йому велике поле для творчої інтерпретації і водночас обмежує у виборі особистої саморефлексії.

«Проект «Автопортрет ХХІ» – це роздуми щодо мого внутрішнього стану, відносно подій у країні, в якій я живу, стосовно того, як я маю, чи мав би, реагувати. Що саме вплинуло чи далі впливає на мене? Як формуються мої думки сьогодні? Загалом це – спроба усвідомити, чому саме так, а не інакше я реагую на ті чи ті події…», - наголошує автор.

«Автопортрет ХХІ» – це мультимедійний проект, який складається із трьох частин, трьох творів: «Автопортрет потрійний», «Меланхолія!» та «Селекція». 

Відкриття відбудеться о 16:00 годині за адресою: вул. Драгоманова, 42.

Leopolis.news