logo
28/03
2 ...

Моддінг корпуса для ПК: поради від «Всі ціни»

17-07-2019 18:516391

Моддінг корпуса для ПК: поради від «Всі ціни»

До моддінгу корпуса комп'ютера найчастіше вдаються ті, хто використовує ПК для ігор. Адже саме геймери найчастіше прагнуть вдосконалити своє ігрове обладнання, додавши до досить простих характеристик деякі додаткові.

 

Привабливий зовнішній вигляд і здатність впоратися з серйозними навантаженнями - ось що може подарувати вам проведення моддінгу. Розглянемо, як можна зробити це своїми руками, і що для цього знадобиться.

Що необхідно знати перед тим, як приступати

Перед тим як почати, необхідно розібратися з основними типами моддінга корпусів. Всього їх існує три види:

  • casemod - модифікація корпуса. Найбільш поширений варіант, так як він дозволяє лише модифікувати корпус, використовуючи в якості бази стандартну основу. Побачити незвичайні корпуси, які можна придбати для заміни стандартного, можна тут;
  • casecon - так звана побудова з нуля, коли ви самостійно збираєте ПК практично з нуля, купуючи всі необхідні для цього елементи окремо;
  • pre-mods - покупка заводської моделі комп'ютерного корпусу.

Очевидно, що найбільш цікавим для розгляду варіантом є перший тип, так як він простий і одночасно доступний. Але і в самостійній збірці з нуля також є свої переваги.

Модифікуємо корпус комп'ютера самостійно

Модифікація корпусу має на увазі заміну оригінального корпусу відразу за кількома параметрами. Можна підібрати оригінальний колір, додати підсвічування, додаткові отворів для кабелів і проводів. І все ж, таких змін часто недостатньо для тих, хто хоче вплинути і на продуктивність свого ПК. Так що варто звернути увагу і на можливість заміни системи охолодження.

Розігнати комп'ютер, використовуючи додаткові елементи і модифікації, можна практично від будь-якої точки. Тобто сьогодні можна вдосконалити практично будь-який комп'ютер, незалежно від його новизни і продуктивності.

Потрібно сказати, що самостійне прокачування ПК дозволяє ще й зробити комп'ютер по-справжньому унікальним. Адже кожен геймер може реалізувати в своєму улюбленому пристрої будь-які свої навіть найсміливіші фантазії і створити дійсно неповторний комп'ютер.

Звичайно ж, як варіант можна розглянути покупку нового блоку живлення, який буде відповідати вашим вимогам і бажанням. Але все-таки, навіть нові блоки нерідко модифікують, знову-таки, щоб надати їм унікальний зовнішній вигляд.

Рішення про те, чи варто модифікувати комп'ютер, кожен користувач приймає самостійно, але цілком можливо, що, ознайомившись з усім асортиментом комплектуючих, які представлені на сайті «Всі ціни», ви приймите рішення на користь удосконалення свого ПК.