logo
19/04
18/04
2 ...

Бойовики зменшили кількість обстрілів, але не відмовились від турбуючого вогню

17-07-2019 19:333212

Бойовики зменшили кількість обстрілів, але не відмовились від турбуючого вогню

Від початку доби ворог шість разів порушив режим припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил:

поблизу МИКОЛАЇВКИ з напрямку ДОКУЧАЄВСЬКА – з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету;

поряд ШИРОКИНОГО з напрямку САХАНКИ – зі стрілецької зброї;

околиці МАР'ЇНКИ з напрямку ОЛЕКСАНДРІВКИ – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету;

неподалік ВОДЯНОГО з напрямку АЗОВА – зі станкового протитанкового гранатомету;

в районі населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ з напрямку ВЕРХНЬОШИРОКІВСЬКОГО – з автоматичного гранатомету;

поблизу БОГДАНІВКИ з напрямку ПЕТРІВСЬКОГО – з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат з нашої сторони не зафіксовано. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

16 липня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. З них 3 рази – із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 та 82 мм. Також, противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Факти турбуючого вогню противника зафіксовано поблизу населених пунктів ОПИТНЕ, НОВОТРОЇЦЬКЕ, ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКЕ, КРАСНОГОРІВКА, ЛЕБЕДИНСЬКЕ, МИКОЛАЇВКА, КРИМСЬКЕ та НОВОЛУГАНСЬКЕ.

16 липня в районі проведення ООС представниками Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил розкрито 2 факти тяжкого тілесного ушкодження, 80 крадіжок, 3 факти незаконного обігу зброї та 11 фактів незаконного поводження з наркотичними речовинами.

За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації затримано та передано до правоохоронних органів 4 особи. Виявлено 29 адміністративних правопорушень.

Leopolis.news