logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

На Самбірщині розпочались спортивні ігри «Схід і Захід разом» (ФОТО)

18-07-2019 10:201764

На Самбірщині розпочались спортивні ігри «Схід і Захід разом» (ФОТО)
Фото: Leopolis.news

Учора на території спортивно-туристичного оздоровчого комплексу «Прикарпаття» імені президента УГВР Кирила Осьмака, що в мальовничому селі Сприня, Самбірського району, розпочались дводенні Всеукраїнські спортивні ігри «Схід і Захід разом».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Організатори заходу – департамент фізичної культури Львівської ОДА та Львівське обласне товариство ВФСТ «Колос». 

На історичну територію нинішнього СТОК «Прикарпаття», на якій 75 років тому утворилась Українська Головна Визвольна Рада, де цей ювілей урочисто відзначили 14 липня, з’їхались команди з Донецької, Луганської, Івано-Франківської та Львівської областей. Вони своє спортивне мистецтво демонструють у кількох номінаціях.

«Сьогодні в другій половині дня, – сказав директор СТОК «Прикарпаття» Михайло Цимбрила, – будуть визначені переможці. Їх нагородять кубками, пам’ятними медалями, призами та дипломами. Ніхто з учасників не повернеться без відзнаки».

Попри напружене спортивне завзяття серед молоді різних регіонів панувала надзвичайно тепла і дружня атмосфера. А це свідчило, що мети організатори досягли, ще раз на прикладі героїчної Сприні підтверджено, що ми народ єдиної і неподільної держави, ім’я якій Україна.

 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news