logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

На потреби Львівщини виділили понад 6 млн грн субвенції

18-07-2019 11:481158

На потреби Львівщини виділили понад 6 млн грн субвенції
Фото: соцмережі

У липні поточного року прийнята Урядова постанова, згідно з якою з загального фонду державного бюджету передбачена для обласному бюджету додаткова субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 6,1 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Вказані кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт автомобільної дороги у Львівській області О 140406 Східниця – Верхнє Синьовидне у Сколівському та Дрогобицькому районах в сумі 6 млн грн та капітальний ремонт приміщень комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок дитини № 1» - 0,1 млн гривень.

 

Також, бюджетам міст, районів та об’єднаних територіальних громад області буде спрямовано додаткову субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 268,1 млн гривень.

За рахунок цих коштів будуть встановлені або відремонтовані дитячі та спортивні майданчики, придбане медичне, музичне і шкільне обладнання, будівництво, реконструкція та капітальний ремонт бюджетних установ,  благоустрій і встановлення вуличного освітлення в населених пунктах області, капітальний ремонт доріг та інших інфраструктурних об’єктів.

Leopolis.news