logo
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Черкасах до реанімації побили відомого журналіста

04-05-2019 16:34743

У Черкасах до реанімації побили відомого журналіста

У Черкасах жорстоко побили журналіста, наразі він знаходиться у реанімації.

Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко у Facebook.

«Тривожна інформація з Черкас – жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадим Комаров. Зараз Вадим знаходиться у реанімації у надзвичайно важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші.... Сподіваємось на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці мають належно розслідувати черговий акт брутальної атаки на журналістів. Б’ють одного, а безкарністю намагаються залякати усіх...», – написав він.

Як інформує сектор комунікації поліції Черкаської області, подія сталась сьогодні близько 9:00 на одній із вулиць у центрі Черкас. Як стало відомо правоохоронцям, потерпілий йшов по вулиці та на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події. Потерпілого доставлено до лікарні. На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

На даний час проводяться заходи щодо встановлення нападника та його затримання.

Leopolis.news