logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Зеленський обіцяє розповісти про плани що ВРУ після інавгурації

04-05-2019 18:242762

Зеленський обіцяє розповісти про плани що ВРУ після інавгурації

Новообраний Президент України Володимир Зеленський заявив, що говорити про розпуск Верховної Ради ще зарано, оскільки повноважень президента він ще не має. 

Про це сам Зеленський заявив після зустрічі з представниками парламентських фракцій та народними депутатами у Верховній Раді, що відбулася 4 травня, інформує «Українська правда»

«Усі хочуть послухати, чи будемо ми розпускати парламент чи ні... Зарано про це говорити, бо ще немає повноважень. Як тільки в мене будуть повноважень, ви отримаєте відповідь», – зазначив він. 

Зеленський додав, що ним була запропонована дата інавгурації 19 травня,  але чи підтримає її Верховна Рада, «буде зрозуміло лише 14 травня (день пленарного засідання ВР - ред.).

«Ми пропонуємо дату 19 травня, бо вже треба працювати... І я пояснював нашу дату, що нам треба вирішити з цією датою, бо в нас є зв'язок з іноземними гостями, які хочуть зрозуміти і свій графік, бо всі хочуть приїхати в Україну для цього святкування, цього дня», – заявив Зеленський. 

Він додав, що у лідерів фракцій «є різні думки» щодо дати інавгурації, тому «дату ми напевно зможемо зрозуміти тільки 14 травня на засіданні Верховної Ради». 

Leopolis.news