Зеленський обіцяє розповісти про плани що ВРУ після інавгурації

http://leopolis.news/one.php?showPost=453

04/05/2019

Новообраний Президент України Володимир Зеленський заявив, що говорити про розпуск Верховної Ради ще зарано, оскільки повноважень президента він ще не має. 

Про це сам Зеленський заявив після зустрічі з представниками парламентських фракцій та народними депутатами у Верховній Раді, що відбулася 4 травня, інформує «Українська правда»

«Усі хочуть послухати, чи будемо ми розпускати парламент чи ні... Зарано про це говорити, бо ще немає повноважень. Як тільки в мене будуть повноважень, ви отримаєте відповідь», – зазначив він. 

Зеленський додав, що ним була запропонована дата інавгурації 19 травня,  але чи підтримає її Верховна Рада, «буде зрозуміло лише 14 травня (день пленарного засідання ВР - ред.).

«Ми пропонуємо дату 19 травня, бо вже треба працювати... І я пояснював нашу дату, що нам треба вирішити з цією датою, бо в нас є зв'язок з іноземними гостями, які хочуть зрозуміти і свій графік, бо всі хочуть приїхати в Україну для цього святкування, цього дня», – заявив Зеленський. 

Він додав, що у лідерів фракцій «є різні думки» щодо дати інавгурації, тому «дату ми напевно зможемо зрозуміти тільки 14 травня на засіданні Верховної Ради». 

Leopolis.news