Уперше у Львові із сольним концертом виступить оперна співачка Марія Максакова

http://leopolis.news/one.php?showPost=4918

13/08/2019

«Марія Максакова – вокалістка із блискучою сольною кар’єрою. Здобувши ґрунтовну освіту в найкращих російських музичних закладах, вона була солісткою у трупі московського театру «Нова опера», трупі Маріїнського театру, «Гелікон-опера», а також запрошеною солісткою Большого театру Росії. Певний час на каналі «Культура» вела цикл концертних програм «Романтика романсу». За сприяння відомого лейблу Universal Music Group International Марія Максакова також записала два сольних компакт-диски», – йдеться в повідомленні.

 

2016 року у зв’язку з політичними причинами вона із чоловіком, Денисом Вороненковим, покинула Росію та отримала дозвіл на проживання в Україні. Тепер виконавиця є активною учасницею мистецького життя нашої держави.

25 серпня, вперше у Львові, вокалістка виступить із сольним гала-концертом. У супроводі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії під орудою Тараса Криси та за участю скрипаля Богдана Івасика Марія Максакова виконає відомі арії з опер та солоспіви Дж. Верді, Ж. Массне, Р.Штрауса, В.Барвінського та М.Лисенка. Доповнять святкову атмосферу вечора інструментальні композиції М. Равеля, Дж.Верді, П. Чайковського та М. Скорика.

Leopolis.news