logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Гандболістки львівської «Галичанки» готуються до нового сезону (ФОТО)

27-07-2019 19:31807

Гандболістки львівської «Галичанки» готуються до нового сезону (ФОТО)
Фото: прес-центр Галичанки

У серпні на чемпіонок України – гандболісток «Галичанки» очікують одразу три важливі старти – два міжнародні турніри у Польщі та Суперкубок України у Броварах.

Спершу 9-10 серпня львів’янки зіграють у польському місті Кельце, повідомляє прес-центр команди.

Крім господаря – Кельце і львівської «Галичанки» у турнірі братимуть участь  ще дві польські команди – Пйотркув Трибунальський та чемпіон Польщі – СПР Люблін, а також – чемпіон Білорусі -«Гомель».

За тиждень – наступний турнір: 17-18 серпня  у Любіні «Галичанка» суперничатиме з польськими командами Заглембе Любін і Кобежице, з Міхаловце зі Словаччини та гандболістками з Німеччини.

А у День Незалежності, 24 серпня, «Галичанка» побореться за  Суперкубок України, чинним володарем якого вона є.

Зараз дівчата готуються у Львові, перед тим пройшли літні збори у Скадовську Херсонської області, де тренувалися  на майданчику для пляжного гандболу та у тренажерному залі.

Як прокоментувала головний тренер Тетяна Штефан, гравцями вона задоволена, у тому числі й дебютантками. Крім того, «галичанки» очікують на прибуття ще однієї новенької.

«На зборах проводили по три тренування щодня. Три дні тренувалися, на четвертий відпочивали. Працювали важко, бо тренуватися на піску непросто, до того ж,  у спекотних умовах.  Ще й тренажерний зал був. Я задоволена гравцями, молодими –  також, хоча вони ще фізично слабші у порівнянні з нашими досвідченими гандболістками, але старалися, викладалися.  Задоволена й новенькою Анастасією Мелекесцевою, яка перейшла до нас з ужгородських «Карпат». До речі, очікуємо прибуття ще однієї екс-карпатівки Наталії Шипляк.

Фізичну підготовку провели добре, а тактику зараз напрацьовуємо – і в захисті, і в нападі».

«Галичанки» прозвітували не лише про підготовку до нового сезону. Красуні-гандболістки поділилися гарними світлинами з моря, які встигли зробити на тренувальних зборах у Скадовську у свої вихідні. Чудове поєднання краси та сили.

Leopolis.news