Завтра нагородять найкращих спортсменів Львівщини в березні та квітні

http://leopolis.news/one.php?showPost=503

06/05/2019

У вівторок, 7 травня, відбудеться урочиста церемонія нагородження найкращих спортсменів та тренерів Львівщини за підсумками виступів у березні та квітні.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету у Львівській області.

Найкращими спортсменками квітня на Львівщині стали дві борчині – чемпіонки Європи-2019 Оксана Лівач та Алла Черкасова. Відповідно, тренери борчинь також отримали звання найкращих – це Андрій Пістун, Олексій Мельник (наставники Черкасової Алли) та Андрій Стадник (тренер Оксани Лівач).

На урочистій церемонії відзначать ще одного чемпіона Європи-2019 – пістолетника Павла Коростильова, якого визнали найкращим спортсменом Львівщини за підсумками березня. А найкращим тренером березня став заслужений тренер України Сергій Коростильов. Ще один львівський пістолетник отримає спеціальну відзнаку – це Олександр Петрів, який нещодавно на етапі Кубка світу здобув ліцензію на Олімпійські ігри – 2020.

Церемонія нагородження розпочнеться у відпочинковому комплексі Park. Art of Rest, що на вул. Вітовського, 43а, об 11:00.

Нагадаємо, Оксана Лівач стала також і найкращою спортсменкою квітня в Україні за рішенням експертної комісії НОК України.

Leopolis.news