logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Самобутня MamaRika виступить із сольним концертом у Львові

06-05-2019 17:331723

Самобутня MamaRika виступить із сольним концертом у Львові

Шанувальників хіп-хопу, фанку та R’n’B запрошують у п’ятницю, 10 травня, на концерт української виконавиці MamaRika у Львові.

Про це повідомляють організатори події.

«Модний український R’n’B, в якому відчувається не тільки пристрасть, жага до життя та пригод, а ще й коріння нашої Батьківщини – народні мотиви, які закладені в ДНК кожного українця. Дівчина, що прагла справжнього, бурхливого, непередбачуваного та знайшла це у любові до музики, а саме до хіп-хопу, фанку та R’n’B. Це як Великий Музичний Вибух в межах України. «Рядок за рядком, біток за бітком», «танці без зупинки» – саме такими словами можна описати її творчість!» – йдеться в повідомленні.

За словами організаторів концерту, MamaRika (сценічне ім’я Анастасії Кочетової) – «божевільна, безумовно ефектна, абсолютно талановита і стовідсотково небезпечна для всіх, хто наважиться з нею конкурувати». Сингли з її дебютного альбому КАЧ зібрали понад три мільйони переглядів на YouTube. Наживо почути цю самобутню виконавицю львів’яни мають нагоду 10 травня о 19:00 у клубі «Picasso».

Leopolis.news