logo
07/05
04/05
03/05
02/05
2 ...

Мешканця Бродів арештували за 17 крадіжок

06-05-2019 18:372875

Мешканця Бродів арештували за 17 крадіжок

Фото: bug.org.ua

Суд обрав для раніше судимого мешканця міста Броди за скоєння крадіжок запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

У Бродівське відділення поліції 19 квітня із заявою про крадіжку велосипеда звернулася 36-річна місцева мешканка. За словами жінки, велосипед вона залишила на ніч у під’їзді будинку і зранку не виявила його на місці.

У той самий день до поліції по допомогу звернувся 39-річний місцевий мешканець, у якого цієї ж ночі з під’їзду будинку також було викрадено велосипед. Наступного дня, 20 квітня, до поліції звернувся ще один мешканець райцентру віком 40 років, з під’їду будинку якого було викрадено ще один велосипед. Усі викрадені двоколісні транспортні засоби були іноземного виробництва вартістю від 2200 до 4500 гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочинів причетний 33-річний житель міста Броди, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності. Поліцейські затримали зловмисника під час проведення оперативних заходів на автодорозі «Київ – Чоп». У причепі автомобіля «Опель» було виявлено десять велосипедів та інші викрадені речі.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік причетний до сімнадцяти злочинів, зокрема – чотирнадцяти крадіжок велосипедів та трьох крадіжок з будинків.

Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Leopolis.news