logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові нетверезий чоловік став жертвою двох грабіжників

05-08-2019 18:541466

У Львові нетверезий чоловік став жертвою двох грабіжників
Фото: iz.com.ua

Уночі проти 5 серпня на вулиці Новознесенській у Львові стався грабіж: зловмисники побили нетверезого чоловіка та відібрали в нього гроші.

Про це інформують у патрульній поліції Львівської області.

Про злочин правоохоронцям повідомив свідок події.

«Заявник, проїжджаючи повз невідомих осіб, побачив, що чоловіки б’ють безпорадного громадянина і вибили йому зуби. Коли інспектор 4 батальйону прибули на місце, то знайшли там чоловіка у сильному стані алкогольного сп’яніння, який повідомив, що став жертвою грабежу з нанесенням тілесних ушкоджень – невідомі особи забрали у нього гроші. Описати зловмисників він не був у змозі», – йдеться в повідомленні.

Описи грабіжників надав очевидець злочину. При обстеженні території на вулиці Метлинського правоохоронці виявили двох осіб, схожих за описами, а згодом свідок підтвердив, що це вони.

Затриманими виявилися 27-річний львів’янин, раніше судимий за грабіж, поєднаний з насильством, а його 35-річного поплічника притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та наркотики. На місце події скерували слідчих та медиків. Згодом чоловіків доставили у відділ поліції.

Leopolis.news