logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

На Старосамбірщині започатковують будівництво туристично-духовної колиби

07-05-2019 09:471816

На Старосамбірщині започатковують будівництво туристично-духовної колиби

Фото: Leopolis.news

 

Велика, приємна та важлива подія сталась для  гірської округи Старосамбірщини. На природних  пагорбах сіл Мшанець і Галівка освятили дубовий хрест. Він встановлений на тому місці, де буде започатковано будівництво туристичної, духовної та культурно-просвітницької локації «Мшанецькі колиби».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Ідея такого проекту належить священику отцю Роману Хрому. В нього виявилось багато однодумців. Їхня мета – спільними зусиллями прославляти і розвивати гірську частину Прикарпаття.

На переконання ініціаторів, реалізація такого задуму підтвердить і багатьох переконає, що гірська округа не депресивне місце на карті Старосамбірщини, а навпаки «неоране поле», яке потрібно розробляти всіма можливими способами і засобами.

Зазначалось, що історія має здатність повторюватися. Адже старші люди пам'ятають, що ці села колись славились своїми традиціями, які покращували життя горян.

Наразі ініціатори проекту «Мшанецькі колиби» закликають меценатів, вихідців з цих околиць та всіх небайдужих фінансово долучитись до його швидшої реалізації. Для цього створили громадську організацію «Магура».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news