logo
26/04
25/04
24/04
2 ...

Зеленський відреагував на загибель українських воїнів біля Павлополя

06-08-2019 18:523408

Зеленський відреагував на загибель українських воїнів біля Павлополя
Фото: Ілюстративне

Президент Володимир Зеленський назвав сьогоднішній обстріл біля Павлополя, під час якого загинули 4 бійці ООС, підривом переговорного процесу та закликав лідерів Норманського формату якнайшвидше зібратись.

Про це Володимир Зеленський написав на своїй сторінці у Facebook.

Президент висловив співчуття родинам загиблих героїв та відзначив, що «хлібне перемир’я» тривало 17 днів. Сьогоднішній інцидент, за його словами, спрямований на підрив не тільки цього перемир’я, але й переговорного процесу в цілому.

«Україна щиро прагне миру. І наше прагнення незмінне. Сьогодні весь світ побачив, хто саме миру не хоче», – заявив Зеленський.

Він закликав якомога швидше зібратись на перемовини Норманського формату.

«Саме тому я закликаю лідерів країн-учасниць Нормандського переговорного формату – Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель та Володимира Путіна – якомога швидше зібратися для відновлення перемовин», – написав Зеленський.

Раніше повідомлялось, що у результаті ворожого обстрілу поблизу Павлополя сьогодні, 6 серпня, загинули 4 українських військових

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив, що грубе порушення бойовиками домовленостей про перемир’я на Донбасі не залишиться без уваги, а також розповів деталі.

Leopolis.news