logo
28/03
27/03
2 ...

Затвердили перелік переможців конкурсу проектів місцевого розвитку на Львівщині

07-05-2019 20:521003

Затвердили перелік переможців конкурсу проектів місцевого розвитку на Львівщині

Сьогодні, 7 травня, конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області затвердила 1136 переможців.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Як доповів секретаріат конкурсної ради, лише один потенційний переможець не подав необхідних документів – не підтверджено фінансуванням проект «Закупівля та встановлення дитячого майданчика в с. Деревня Жовківського району». Отож конкурсна рада затвердила 1101 проект, що переміг у конкурсі.

«Крім того, конкурсна рада затвердила пропозиції по соціально важливих проектах у розрізі адмінтеродиниць (міста обласного значення і райони) по одному проекту на територію. Загалом 29 соціально важливих проектів. Додаткові кошти у сумі 5 млн грн на ці соцважливі ініціативи планується додати вже на найближчому засіданні сесії облради», – йдеться в повідомленні.

Ці 29 проектів було додано до 1101 переможця, а також доплюсовано ще 6 проектів у межах пріоритетів «Обласні заклади» та «Інші пріоритети» за рахунок залишку коштів – 197 тис. грн.

Отже, загалом цьогоріч є 1136 переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку загальною вартістю 302 млн грн, з яких 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету. До 26 червня переможці мають укласти договори з підрядними організаціями про початок реалізації проекту, в іншому разі субвенцію з обласної скарбниці можуть анулювати.

Leopolis.news