logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

У Львові обрали переможця національного проекту «Українська пісня» (ФОТО)

19-08-2019 08:221784

У Львові обрали переможця національного проекту «Українська пісня» (ФОТО)
Фото: GROHOTSKY / Facebook

У Львові визначили ім’я переможця національного проекту «Українська пісня». Ним став співак Ігор Грохоцький (сценічне ім'я Grohotsky).

Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на промоменеджера проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Галину Гузьо.

«Обирало фаворита експертне журі – Руслан Квінта, Михайло Ясинський, Тарас Курчик, Роман Муха, Ігор Панасов, Геннадій Вітер, Євген Фешак і Олександр Порядченко. За результатами оцінювання сольного виступу, підготовленої пісні та загального розвитку артиста за рік переможцем став Grohotsky. А лідером глядацьких симпатій – KHAYAT», - повідомила Гузьо.

Вона відзначила, що «Українська пісня / Ukrainian Song Project» - це насамперед стартовий майданчик для талановитих початківців. Серед сотень конкурсних заявок було обрано найобдарованіших виконавців.

Переможець «Української пісні-2019» отримає ротації на радіо, запис пісні на студії, організацію сольних концертів, а головне - медійну та менеджерську підтримку від проекту.

Ігор Грохоцький - колишній гравець київського «Динамо», став популярним, здобувши перемогу в телепроєкті «Голос Країни-4».

Фото надали організатори події

Leopolis.news