У Львові судитимуть банду, яка торгувала наркотиками

http://leopolis.news/one.php?showPost=6221

19/08/2019

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області.

«Завершено досудове розслідування стосовно п’ятьох мешканців Сихівського району м. Львова, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) КК України», – йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, 45-річний чоловік, за невстановлених слідством обставин, систематично незаконно придбавав наркотичні засоби та психотропні речовини для їхнього подальшого незаконного збуту на території Сихівського району м. Львова серед наркозалежних осіб. Зловмисник розробив схему незаконного збуту наркотиків, за якою він безпосередньо їх збував або діючи з групою осіб.

«Відтак, вказаний чоловік у невстановлені слідством час і спосіб увійшов у злочинну змову із ще чотирма особами (35-, 31-, 30- та 29-річним), які отримували у нього наркотичні засоби та психотропні речовини і у подальшому незаконно збували такі на території Сихівського району м. Львова. Частину грошових коштів, які вони отримували від збуту наркотичних засобів передавали фігуранту, а іншу частину залишали для себе», – повідомили в прокуратурі.

Під час досудового розслідування задокументовано 15 епізодів злочинної діяльності цієї групи осіб. Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Сихівського районного суду м. Львова. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Leopolis.news