logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Львівщина поглибить з Китаєм співпрацю у сфері альтернативної енергетики

19-08-2019 17:24360

Львівщина поглибить з Китаєм співпрацю у сфері альтернативної енергетики
Фото: ЛОДА

Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся із представниками відомої китайської компанії, під час якої обговорили  можливість реалізації проекту сміттєспалювальної електростанції на території Львівської області.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

В межах зустрічі головний менеджер китайської компанії ознайомила очільника області із потенціалом підприємства та проектами, що пов’язані з впровадженням передових технологій.

«У сфері захисту навколишнього середовища наш бізнес включає виробництво енергії за рахунок спалювання відходів. У сферу інтересів компанії також входить безпосереднє будівництво інвестиційних об'єктів та довгострокове управління ними. Зараз Україна є однією з пріоритетних країн на міжнародному ринку, де компанія могла б здійснювати свою діяльність», - зазначила головний менеджер.

Під час розмови презентували проект зведення сміттєспалювальної електростанції та розглянули потенційні ділянки для реалізації ініціативи.

«Ваша компанія має великий досвід як у сфері відновлювальних джерел енергії, так і в напрямі впровадженням передових технологій. Співпраця із такими партнерами дозволить Львівщині вирішити  одразу кілька проблем. Саме тому проект для нас є дуже цікавим та актуальним», - наголосив Маркіян Мальський.

Відтак, за результатами зустрічі вирішили напрацювати подальші кроки щодо можливого розроблення, фінансування та реалізації проекту по будівництву у Львівській області  сміттєспалювального заводу, що генерує електричну та теплову енергію.

Leopolis.news