logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Львівські десантники пройшли підготовку зі стрибків із парашутом (ФОТО)

19-08-2019 18:111278

Львівські десантники пройшли підготовку зі стрибків із парашутом (ФОТО)
Фото: Міністерство оборони України

Військовослужбовці 3-ї батальйонно-тактичної групи львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади виконували в межах планових заходів бойової підготовки, які відбуваються на Буковині, стрибки з парашутом.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

«До виконання стрибків залучено було весь особовий склад військової частини, а це офіцери, військовослужбовці контрактної та строкової служби, чоловіки та жінки. Десантування особового складу здійснювалося з вертольоту Мі-8 армійської авіації Сухопутних військ з висоти 600 та 800 метрів», - йдеться у повідомленні.

«Досвідчені інструктори з повітрянодесантної підготовки особливу увага приділяли під час занять військовослужбовцям, які уперше здійснювали стрибок з парашутом. Загалом, щоденно здійснюється близько 200 стрибків», – зазначили у Міноборони.

Напередодні стрибків десантники пройшли напружену повітрянодесантну підготовку. Вивчали матеріальну частину людських десантних парашутів, укладання основного та запасного парашутів, дії десантників на борту літального апарату, дії в повітрі та дії в момент приземлення – все те, що потрібно десантнику для успішного і безпечного здійснення стрибка з парашутом.

«Кожен, хто у своєму житті переступив через рампу та відчув шалений приплив адреналіну, ніколи не забуде неймовірне відчуття від стрибка з парашутом», - відзначив один і воїнів-десантників.

Leopolis.news