logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Нетаньягу прокоментував інцидент з «хлібом-сіллю» (ВІДЕО)

20-08-2019 08:54721

Нетаньягу прокоментував інцидент з «хлібом-сіллю» (ВІДЕО)
Фото: censor.net.ua

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу вважає, що подія з «хлібом-сіллю» в київському аеропорту за участю його дружини Сари привернула увагу до їхнього візиту в Україну.

Про йдеться у відео, яке він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Я проводжу історичний візит в Україну, але сумніваюся, що він отримав би висвітлення в ЗМІ, якби не сталося «події з хлібом», – зауважив Нетаньягу.

За його словами, пані Нетаньягу навмисно підібрала вбрання національних кольорів України, саме з поваги до України.

«Але що я вам скажу? Якщо потрібно, щоб звернули увагу на візит, який приносить договір про зону вільної торгівлі, представництво України в Єрусалимі та інші важливі досягнення, добре, нехай так і буде», – зазначив Нетаньягу.

Речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель запевнила, що дружина Нетаньягу не хотіла проявити неповагу до України.

«Дружина Нетаньягу не хотіла проявити неповагу до України, і ніщо не може затьмарити важливість і масштабність візиту прем'єра Ізраїлю до України, який відбувся вперше за 20 років і став для обох країн важливим поштовхом до розвитку відносин в економічній, освітній, культурній сферах і в IT», – написала Мендель на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, дружина прем'єра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу Сара під час офіційного візиту в Україну викинула хліб та сіль, якими їх зустрічала українська сторона в аеропорту.

Leopolis.news