logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

Зловмиснику, який порізав двох осіб у Стрию, загрожує 10 років ув’язнення

20-08-2019 09:521035

Зловмиснику, який порізав двох осіб у Стрию, загрожує 10 років ув’язнення
Фото: unn.com.ua

35-річному уродженцю Львова повідомили про підозру в завданні умисних тяжких тілесних ушкоджень двом особам у Стрию, повідомила пресслужба прокуратури Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 9 липня зловмиснику було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за скоєння аналогічного злочину на території Франківського району Львова. А 29 липня на одній із вулиць м. Стрия, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний під час раптового конфлікту схопив із прилавку кіоску ніж та умисно завдав ним два удари в тулуб постраждалому. Крім того, через кілька хвилин лиходій розпочав сварку з іншою особою, після чого вдарив її ножем у праву половину грудної клітки.

«В результаті неправомірних дій, правопорушник спричинив вказаним особам тяжкі тілесні ушкодження. На даний час, особу підозрюваного оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення його місця перебування та доставки до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться в повідомленні.

За скоєння вказаного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Leopolis.news