logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Узяли під варту грабіжника, який напав на хлопчика на Левандівці

20-08-2019 13:22726

Узяли під варту грабіжника, який напав на хлопчика на Левандівці
Фото: kordon.in.ua

Оголошено підозру раніше судимому 23-річному львів’янину, який напав на підлітка у Львові, відібрав у нього велосипед, а відтак скоїв грабіж у крамниці.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області.

Зловмисника звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) та ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій) КК України.

Як встановили правоохоронці, що 13 серпня зловмисник на стадіоні однієї із загальноосвітніх шкіл на вул. Роксоляни у Львові завдав один удар рукою в обличчя малолітнього та відібрав його велосипед, на якому втік із місця злочину.

«Продовжуючи свій злочинний умисел підозрюваний, цього ж дня, в приміщенні одного з магазинів на вул. Залізничній у м. Львові, погрожуючи продавцю предметом схожим на ніж, заволодів чотирма пачками сигарет «Marlboro», однією запальничкою та втік з місця скоєння злочину з викраденим майном», – йдеться в повідомленні.

До правопорушника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

За вчинення вказаних правопорушень санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років; ч. 1 ст. 187 КК України – на строк від 3 до 7 років.

Leopolis.news