logo
18/04
17/04
2 ...

Підприємців запрошують до участі у виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник»

06-09-2019 11:131962

Підприємців запрошують до участі у виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник»
Фото: ЛМР

З 3 до 7 жовтня у приміщенні Львівського палацу мистецтв відбудеться дванадцята виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» (вул. Коперника, 17).

До участі запрошують львівських виробників різних галузей промисловості, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«До участі у виставці-ярмарку запрошуємо львівських виробників різних галузей промисловості, а саме: підприємства легкої промисловості, підприємства харчової промисловості, підприємства галузі поліграфії та видавничої діяльності, підприємства меблевої галузі, підприємства будматеріалів, виробників товарів повсякденного вжитку, HandMade та інших галузей виробництва», – зазначили у відділі ділових індустрій управління економіки ЛМР.

У рамках виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» заплановано проведення семінарів, круглих столів, зустрічей В2В, у тому числі для учасників виставки. Участь у виставці-ярмарку може бути корисною для львівських товаровиробників, зважаючи на важливість промоції продукції, налагодження взаємовигідних ділових контактів, збільшення обсягів продажу на внутрішньому ринку.

Основною метою виставки-ярмарку є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств. Упродовж виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» триватимуть такі заходи: «ІХ Всеукраїнський конкурс «Битва модельєрів», ХХ І Фестиваль перукарського мистецтва «Галицький талант», презентація кластерів «Кластер модних індустрій» та «Кластеру видавничої діяльності та поліграфії», виставки конкурсних робіт дитячого малюнка «Купуй львівське!», навчальних закладів професійно-технічної освіти тощо.

Leopolis.news