logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

На Рівненщині відкривають унікальний етнічний арт-простір «Ладомирія»

20-08-2019 15:341853

На Рівненщині відкривають унікальний етнічний арт-простір «Ладомирія»
Фото: Радивилів .info

У вересні на території Радивилова Рівненської області стартує унікальний за своєю концепцією проект: Етнорезиденція дизайну та одягу «Ладомирія», в рамках якого відбуватиметься стартап-інтенсив «Майстерня етнобрендів».

Метою проекту є створення арт-простору для відтворення давніх традицій народних ремесел, народження оригінальних українських етнічних брендів одягу та аксесуарів, а також відкриття нових облич в українській fashion-індустрії, повідомляє прес-служба Етнорезиденції «Ладомирія».

«Ладомирія» має стати місцем спілкування, навчання та обміну досвідом між творчими особистостями (переважно модельєрами і дизайнерами), які готові заявити про себе на проекті як неординарні митці, що вміють майстерно поєднувати сучасні модні тенденції з етнікою та традиційними мотивами.

Основною ідеєю організаторів проекту – «Центру дослідження і відродження Волині» - є відродження минулого заради створення майбутнього.

Упродовж трьох тижнів, з 1 по 20 вересня, учасники братимуть участь у лекціях, майстер-класах, практичних заняттях, тематичних екскурсіях та семінарах. Захід проходитиме під керівництвом досвідчених менторів та fashion-спеціалістів.

12 учасників стартап-інтенсиву «Майстерня етнобрендів 2019» за підсумками проекту не тільки створять новий сучасний етнічний одяг, що увійде в унікальну колекцію, а й свій бренд та його концепцію.

А ті, хто працює у сфері етніки, мистецтва та дизайну або просто цікавиться fashion-індустрією та українською культурою, зможуть відстежити всі події проекту в соцмережах та у Youtube.

Leopolis.news