logo
19/04
18/04
2 ...

У Стрию запрацює центр обслуговування громадян OpenSpace

20-08-2019 15:451066

У Стрию запрацює центр обслуговування громадян OpenSpace
Фото: pasport.org.ua (ілюстративне)

У Стрию відбудеться відкриття другого у Львівській області центру обслуговування громадян OpenSpace, де можна швидко і якісно отримати безліч послуг за короткий час.

Про це повідомили в Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області.

«Відкриття цього центру – це стандарт, який передбачає швидкість, відсутність бюрократії і комфорт для кожного громадянина. У цьому відкритому офісі немає можливості десь закритися і вимагати хабар, створювати перепони у видачі документів. Будь-яка послуга, яка надається в OpenSpace, повинна тривати від 3 до 30 хв.», – йдеться в повідомленні. 

Відкриття нового офісу на вул. Т. Шевченка, 73 у Стрию відбудеться 22 серпня о 12:00. Участь у заході візьмуть начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Микола Станіщук, начальниця управління державної реєстрації актів цивільного стану департаменту державної реєстрації та нотаріату Ірина Дубиківська, заступниця начальника з питань державної реєстрації – начальниця управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Львівській області Оксана Куманська-Нор, керівниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ірина Олива.

Leopolis.news