logo
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
2 ...

Тарас Батенко виконав понад 80% передвиборчих обіцянок – «Слово і діло»

20-08-2019 16:21477

Тарас Батенко виконав понад 80% передвиборчих обіцянок – «Слово і діло»
Фото: informator.press

Голова УКРОПу, народний депутат України Тарас Батенко посів 21 місце з 424 депутатів у рейтингу діяльності народних депутатів VIII скликання, який уклав аналітичний портал «Слово і діло».

Про це повідомила пресслужба УКРОПу Львівщини.

«Щиро дякую своїй команді та аналітикам порталу за високу оцінку нашої праці для громади виборчого округу №123. За результатами рейтингу рівень відповідальності нашої команди склав 83%. Втілено в життя понад 90% пунктів передвиборної програми, а це: відкриття додаткових груп у дошкільних навчальних закладах, розвиток закладів освіти, якісний соціальний захист малозабезпеченим родинам, залучення зовнішніх інвесторів для будівництва підприємств легкої промисловості та інше», – зазначає Тарас Батенко.

Серед невиконаних обіцянок аналітичний портал наводить дві: в окрузі не створено мережу комунальних аптек та голосування за створення Антикорупційного суду (якщо суддів призначатимуть у залежний від президента спосіб).

«Важливо, що Львівська обласна рада не підтримала моєї ініціативи щодо створення мережі комунальних аптек шляхом створення відповідного комунального підприємства з мережею аптечних закладів у приміщеннях, що належать до комунальної власності. Однак, ми шукатимемо інших шляхів вирішення цієї проблеми. Щодо другої «невиконаної обіцянки», хочу зазначити, що законопроект було ухвалено в першому читанні без рекомендацій венеційської комісії, які мають нівелювати вплив Президента на відбір суддів. Однак для мене важливо було підтримати проект Закону №7440 як ініціативу створення Вищого антикорупційного суду», – додав «укропівець».

З перших днів роботи нового парламенту Тарас Батенко планує зареєструвати понад десять важливих для українців законодавчих ініціатив.

Leopolis.news