logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
22/03
2 ...

У львівському парку «На валах» просто неба покажуть фільм «Позивний «Бандерас»

20-08-2019 20:261020

У львівському парку «На валах» просто неба покажуть фільм «Позивний «Бандерас»

У п'ятницю, 23 серпня, з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності, у парку «На валах» відбудеться показ фільму «Позивний «Бандерас» — український військовий детективний фільм режисера Зази Буадзе.

Про це повідомляє пресслужба Львівської облдержадмінстрації.

Сценарій стрічки, написаний Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим має в основі щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповіді воїнів АТО. Оператор-постановник – Олександр Земляний, головну роль у стрічці виконав Олег Шульга.

Початок фільму – о 21:00. Для комфортного перегляду організатори рекомендують взяти з собою каремати.

Запрошуємо усіх кіноманів та шанувальників української кінематографії на перегляд фільму просто неба. Фільм транслюватимуть на великому надувному екрані.

Довідково:

Восени 2014 в зоні АТО група контррозвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком (позивний «Бандерас») намагається запобігти диверсії та знешкодити російського підривника Ходока. Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села «Бандераса», яке він давно покинув, й жителі якого ставляться до нього як до зрадника, а до ЗСУ – як до ворожої сили.

Організатор - Львівська обласна державна адміністрація та Молодіжна громадська організація «Студентське Братство Львівщини».

Leopolis.news