logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Завідувач кафедри львівського вишу погорів на хабарі (ФОТО)

21-08-2019 13:451584

Завідувач кафедри львівського вишу погорів на хабарі (ФОТО)

Посадовець вимагав зі студента 6 тисяч гривень неправомірної вигоди за сприяння у складанні комісійної екзаменаційно-залікової сесії та захисту практики.

Про це повідомляють на сторінці департаменту захисту економіки Національної поліції України у Facebook.

 

«Оперативниками Управління захисту економіки у Львівській області, слідчими головного управління Нацполіції Львівської області за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону викрили злочинну схему вимагання та одержання неправомірної вигоди зі студентів одного з вищих навчальних закладів Львова», – йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, завідувач кафедри вимагав 6 тисяч неправомірної вигоди зі студента за сприяння в позитивному складанні комісійної екзаменаційно-залікової сесії та захисту практики.

Сьогодні, 21 серпня, посадовця затримали відразу після одержання 6 тисяч гривень неправомірної вигоди. Окрім того, в його робочому кабінеті вилучили 8900 гривень та 850 доларів США.

Завідувача кафедри затримали, вирішують питання щодо оголошення про підозру. Досудове розслідування триває.

Зазначимо, як видно з фотографії, яку оприлюднила поліція, йдеться про викладача Національного університету «Львівська політехніка».

Фото: департамент захисту економіки Національної поліції України 

Leopolis.news