logo
20/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Для власників «євроблях» запровадять нові правила розмитнення авто

21-08-2019 20:54586

Для власників «євроблях» запровадять нові правила розмитнення авто
Фото: galas.te.ua

В Україні відтермінують запровадження штрафних санкцій до власників автомобілів з іноземною реєстрацією і тим часом розроблять новий законопроєкт про порядок розмитнення авто.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури за підсумками наради щодо вирішення питань розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, яка відбулася сьогодні, 21 серпня.

«З 22 серпня 2019 року настає адміністративна відповідальність водіїв та власників автомобілів на іноземній реєстрації за їх використання з порушенням митного режиму. Президентом України ініційовано відтермінування запровадження штрафних санкцій. За результатами наради прийнято рішення утворити робочу групу, яка за час відтермінування санкцій має розробити новий законопроект, що врегулює порядок розмитнення автомобілів. Робочу групу очолюватиме Владислав Криклій», – ідеться у повідомленні.

Зазначено, що в нараді під головуванням заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка взяли участь заступник керівника Офісу президента України Руслан Рябошапка, голова Державної митної служби Максим Нефьодов, начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій, представники Національної поліції, ДФС та громадськості.

Нагадаємо, 16 серпня стало відомо, що президент України Володимир Зеленський ініціював законопроєкт, яким пропонує відтермінувати штрафи за користування нерозмитненими автівками до кінця 2019 року.

Leopolis.news