logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Зеленський зробив заяву щодо обміну полоненими між Україною та Росією

23-08-2019 13:401191

Зеленський зробив заяву щодо обміну полоненими між Україною та Росією
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський сподівається, що найближчими днями стануть відомі результати обміну затриманих та засуджених Росією українців на росіян.

Про це повідомляє «ВВС-Україна».

«Ми чекаємо результатів крок за кроком. Перші результати повинні бути вже в найближчі дні. Не хочу загадувати», сказав Зеленський журналістам у п'ятницю.

Президент запевнив, що особисто займається цим питанням і закликав ЗМІ не вірити чуткам.

«Дайте мені виконати свою справу – я обіцяв народові України, що ми повернемо полонених, повернемо моряків, що ми припинимо війну. Я цим займаюсь особисто. Я не знаю, хто там що каже, хто чим займається. Дайте мені зробити мою справу. Ми чекаємо на результати крок за кроком. Перші результати повинні бути вже у найближчі дні. Не хочу загадувати, якщо можна», - сказав Зеленський, пише УНІАН.

Також російські ЗМІ повідомили, що до України приїхала уповноважена з питань прав людини в Росії Тетяна Москалькова. Мету візиту в офісі російського омбудсмена не уточнили.

Тим часом українська омбудсмен Людмила Денісова перебуває у відрядженні в Росії.

Напередодні російські ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що Україна та Росія попередньо домовилися про обмін затриманих та засуджених українців на росіян за формулою 33 на 33.

За даними джерел «Настоящего времени», у переліку людей, яких можуть звільнити росіяни 24 українські моряки, захоплені у листопаді 2018 року, журналіст Роман Сущенко та Станіслав Клих.

Leopolis.news